Management

Geïnspireerd door de vragen vanuit ouders en spelers die ik door de jaren heen heb getraind, zal Brouwer Sports Management er zijn om spelers te begeleiden gedurende hun verdere loopbaan. 

De begeleiding zal afgestemd worden op de wensen van de speler al dan niet in samenspraak met ouder(s)/verzorger(s). Wil jij structurele begeleiding gedurende jou verdere loopbaan, Brouwer Sports Management staat klaar om jou te voorzien van de beste begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je optimaal kan richten op je ontwikkeling en prestaties. Met een groot netwerk zal de speler een optimale begeleiding krijgen in het optimaliseren van zijn/haar ontwikkeling en het maken van de juiste keuzes in zijn/haar carrière. 

De begeleidingsmogelijkheden zijn groot en kan verschillen van het vinden van een nieuwe (prof)club, contractonderhandelingen, mentale begeleiding, video-analyse, 1:1 privétrainingen, klaarstomen voor het nieuwe seizoen/uitdaging, studiebegeleiding, fysiotherapie en voedingsschema’s. Afhankelijk van de spelerssituatie kan het management zorgen voor begeleiding in het vinden van huisvesting en het vinden van een bijbaan.

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Itaque contra est, ac dicitis; Sed ille, ut dixi, vitiose. Duarum enim vitarum nobis erunt instituta capienda. Nihilo magis. Invidiosum nomen est, infame, suspectum.